Aktuelnosti

ANA MALEŠEVIĆ U TRGOVIŠTU

19. 6. 2024.

Na Kopaonik, da pomogne najboljoj seniorskoj reprezentaciji, Ana Malešević je krenula kao odbojkašica TENT – a iz Obrenovca. U Beograd će se vratiti kao odbojkašica Trgovišta.

-Četiri godine sam provela u Obrenovcu Bio je to za mene dobar iskorak, posle Vizure, da napredujem, promenim okolinu i da stasam kao igrač. Spremna sam za novi korak više, a to je upravo odlazak u inostranstvo.

Sad već bivši srednji bloker Obrenovčanki, tokom celog leta bila je u sastavu reprezentacije koja je igrala Ligu nacija, gde je pokazala da je poziv došao na pravu adresu.

-Neverovatnih par meseci je iza mene. I sve što se dešavalo jednostavno bilo je u neku ruku, do pre nekog vremena, rekla bih ostvarenje snova. Napredovala sam svakako, stekla iskustvo i nadam se da će moja karijera nastaviti tom, uzlaznom linijom. Hvala i treneru trgovišta Branku Kovačeviću na pozivu, a do sad nisam imala priliku da budem sa njim iste strane mreže, ali nadam se najboljem.

Ovo će Ani Malešević biti treći klub i prvi inostrani angažman u karijeri, posle mlađih selekcija u Vizuri, i ozbiljnijeg bavljenja odbojkom u ekipi TENT – a.

-TENT će uvek biti deo mene, i period koji sam provela tamo je nekako posebno obeležen, što za mene tako i za moju porodicu i prijatelje kojima su utakmice i himna postali rituali u nedelji. Želim im sve najbolje i postajem njihov veliki obožavalac kao navijač.