Aktuelnosti

DŽAJA, DULE, NEMANJA I – ONE

Veče uoči Vaskrsa, leta Gospodnjeg 2018. pamtiće se na Ubu i okolini i prepričavati dugo. Jer su najradosniji pravoslavni praznik u ovom gradu dočekali kao članovi najjače odbojkaške lige u Srbiji. Tačnije, plasman u elitu devojke su „overile“ sedam dana ranije, ali im je utakmica poslednjeg kola poslužila da pred svojim navijačima, ili bolje rečeno zajedno sa njima, izbace na videlo sve emocije pošto su napravile, svi se slažu, ogroman uspeh.

Najveći „predstavnici“ Uba u svetu sporta do sada su bili fudbaleri. I to kakvi – Dragan Džajić, Dule Savić i Nemanja Matić. Od sada su i Marina, Sonja, Sanja, Anđelija, Aleksandra, Irena, Bojana, Jelena, Ana i ostale devojke, a na stranicu klupske istorije će i Dejan Stojković.

Prepuna dvorana, a praznična atmosfera tokom meča prerasla je u slavljeničku kada se odmah posle utakmice pehar za najbolju ekipu u Prvoj ligi našao u rukama devojaka. Slika slična onoj od pre samo godinu dana, jer se i tada slavio plasman u viši rang. A od ovog, Super lige Srbije, viši ne postoji. To je ujedno i prvi klub sa Uba koji je stigao u elitu. Zasluženo, baš kao i čestitke koje svi primaju.

3 Responses

  1. Bravo i za Darka Glisica. Svaka cast majstore!

  2. Lepo receno. I tacno. Od reci do reci.

Comments are closed.