Aktuelnosti

EP KADETKINJE – BORBA BEZ REZULTATA

9. 7. 2024.

Retko ko pamti da se jedna selekcija Srbije u poslednje vreme, sa velikog takmičenja vratila bez jedne jedine pobede. Nažalost, ženska kadetska reprezentacija Srbije se upravo sa takvim učinkom, uz sedam poraza, vraća iz Rumunije sa Evropskog šampionata. Koji su razlozi ili opravdanja trebalo bi da se zna u nekom budućem periodu, ali posle Holandije, Rumunije, Belgije, Slovenije, Italije i Hrvatske, i selekcije Španije se može pohvaliti da je savladala reprezentaciju koja dolazi iz zemlje odbojke. Treba razumeti i plave devojke, njima je bilo najteže i verovatno su jedva čekale da se sve ovo završi. Nije ih išlo od samog starta, neke setove su doduše izgubile i vrlo tesno i ko zna šta bi bilo da su ih rešile u svoju korist, ali tako nešto treba i da se zasluži. Sa druge strane bilo je i onih delova igre u kojima su odbojkašice selektora Danijele Kijac Vulović bile neprepoznatljive, a (još) jedan takav set desio se i u poslednjem meču šampionata kada su protiv Špankinja osvojile samo 13 poena. U svakom slučaju epilog – sedam utakmica, bez pobede je nešto što nikome ne prija.

Match report SRB-SPA

3 Responses

  1. Trener ocito nije napravio dobru selekciju,trener ocito nije dorasla izazovu.Srbija ima 50 boljih trenera od nje.Da li ce se zaboraviti ova sramota-da svakako i docice nove i nove generacije. Nasa deca zasluzuju bolje.Srbija gubi od smesnih reprezentacija.Sramota.

  2. Hoce li sad u reprezentaciju i muz selektorke, koji je upropastio Klek i ostavio velike dugove, pa se povukao i otisao a prethodno se nafatirao.
    p.s. pisem ovde jer nema vesti o tome nigde.

    1. Dosao i ostavio takav trag kao kad krava prodje kroz kukuruze. I onda pobegao, a klub koji je nekada bio zakon, upropastio i unizio. Bolje da se ne pojavljuje vise u Kleku nikada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *