Aktuelnosti

NOVO ZLATO ZA DEDA MRAZOVE

Najbolji su još jednom pokazali ko su i kakvi su. Poslednjeg dana, za njih izuzetne 2019, a pre jutarnjeg, poslednjeg treninga u godini, obišli su Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj ulici u Beogradu. Obradovali su dečake i devojčice novogodišnjim paketićima, poželeli im brz i uspešan oporavak, a među poklonima su bile i odbojkaške lopte.

TIRSOVA 11-1Bila je milina gledati velike šampione i mališane kako pričaju, kako naši reprezentativci postaju sastavni deo “selfija” dečaka i devojčica, kojima će se sasvim dugo hvaliti svojim drugarima. A njihovim novim drugarima, poželeli su da u Berlinu izbore vizu za Olimpijske igre, pa da se pre toga, na leto, vide na nekoj utakmici. Reprezentativci su obećali da će učiniti sve da i njih kao i celu naciju usreće.

TIRSOVA 6Sve su to sa strane zadovoljno gledali čelnici OSS Zoran Gajić i Ivan Knežević. kao i gradonačelnik Beograda, a nekada direktor pomenute klinike, dr. Zoran Radojičić sa saradnicima, sadašnji direktor doc. dr. Siniša Dučić sa svojim saradnicima i osobljem koje vodi računa da malaišani imaju sve što im je potrebno i da se što pre oporave.

TIRSOVA 8-1– Nije ovo prvi put da neka naša selekcija dođe u posetu Univerzitetskoj dečijoj klinici. Posebno raduje podatak da su igrači samo izrazili želju i organizovali se kako bi obradovali decu.  I dečaci i devojčice su se silno obradovali, prvenstveno mislim jer su videli idole koje su do sada gledali samo na televiziji, a sada su bili pored njih. Paketići i lopte su možda bili i sekundarna stvar, jer se u posetu ne dolazi praznir ruku. Odbojkaški savez Srbije će takođe pomoći koliko budemo u mogućnosti. Bilo je zaista lepo videti igrače i dečiću zajedno – rekao je Zoran Gajić.

TIRSOVA 5Među brojnim motivima da se u Berlinu od 5. do 10. januara plasiraju na Olimpijske igre, Marko Podraščanin, Srećko Lisinac, Nikola Jovović, Aleksandar Atanasijević, Uroš Kovačević, Neven Majstorović, Marko Ivović i ostali šampioni Evrope, imaće još jedan, da obraduju svoje nove drugare.