Aktuelnosti

TENT IMA NAJBOLJI PODMLADAK

TENT je iskoristio domaći teren na najbolji mogući način i osvojio titulu šampiona u konkurenciji juniorki. Nove prvakinje Srbije učinile su dobrom igrom finale nezanimljivo jer su vrlo brzo u tri seta ali više nego ubedljivo pobedile Crvenu Zvezdu.

U tri dana je kroz halu sportova u Obrenovcu prodefilovalo sve ono što se može nazvati podmlatkom srpske odbojke, mada je tu bila skoro kompletna juniorska reprezentacija Srbija je raspoređena u nekoliko klubova.

TENT je ispostavilo se kasnije imao najteži meč u prvom kolu, kada je nadoknadio veliki zaostatak u taj – breku i slavio protiv Omladinca. Kasnije su pred raspoloženom Teodorom Kričković, Milicom Vidačić, Đurđom Stanojević i njihovim saigračicama, padale i vršnjakinje iz Partizana, pa Tehničara, u polufinalu im nije mogao ništa ni Srem da bi sve začinile možda i najboljom partijom protiv Crvene Zvezde.

Idealan tim prvenstva čine Đurđa Stanojević, Bojana Miljević, Višnja Žigić, Simona Mateska, Ana Mihajlović, Teodora Kričković i Milica Vidačić, koja je ujedno ponela ilaskavu titulu najboljeg igrača.