Aktuelnosti

ATANASIJEVIĆ U CRVENO – BELOM

15. 8. 2024.

Iako još nije ništa zvanično objavljeno, ali sasvim je sigurno da će jedan od najboljih korektora Evrope, Aleksandar Atanasijević, karijeru nastaviti u redovima višestrukog šampiona Grčke, slavnom Olimpijakosu.
Crveno – beli iz Pireja, sa trenerom Andreom Gardinijem, tragali su dugo za igračem na ovoj poziciji i nisu želeli ništa da “lome preko kolena”, već su čekali najbolju opciju. Ukazala se prilika da to bude upravo reprezentativac Srbije, koji se nedavno oprostio od plavog dresa, a koji je uprkos mnogim ponudama “iz daleka”, tražio neku povoljnu u blizini porodice, s obzirom da mu je supruga Elica Vasileva, nedavno postala član Fenerbahčea. Verovatno je upravo to bio razlog za pregovore Olimpijakosa i Atanasijevića, koji nije želeo da još jednu sezonu provede daleko od supruge i osmomesečnog sina. Poznato je da između Atine i Istanbula postoji mnogo letova dnevno, a ovo ne bi bio prvi slučaj ljubavi dvoje sportista na toj relaciji.
Inače pored njega u ovom timu igraju već duže vreme Dragan Travica i Alen Pajenk, pa će se srpski internacionalac, sasvim sigurno, vrlo brzo uklopiti i u sistem rada i u sistem života u Atini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *