Aktuelnosti

ASOCIJACIJA SVE BROJNIJA

Asocijacija profesionalnih odbojkaških klubova je sve brojnija. To je sa zadovoljstvom na sastanku održanom pre par dana u Milanu konstatovao i generalni direktor Ivan Miljković. Za sada je taj broj oko 60, i to iz 10 zemalja Evrope. Na poneutom sastanku, dosadašnjim članovima pridružio je slovenački Gen I volley kao i Italijanska Serija A u ženskoj konkurenciji.

-Malo više smo, ako tako može da se kaže, okrenuti ženskoj odbojci, ali u Asocijaciji profesionalnih odbojkaških klubova imamo i dosta muških klubova. Otvoreni smo za sve klubove i predloge da se napravi nešto dobro – rekao je Miljković.

Pored prijema novih članova, svima su predstavljena TV, marketing, ali i pravima za klađenje, koja pripadaju samim klubovima. Predstavnicima klubova koji su već članovi, u Milanu su se pridružili i neki koji još uvek nisu članovi Asocijacije, ali su želeli da čuju i vide na licu mesta o čemu se radi, pa su viđeni ljudi iz Rusije, Finske, Francuske…

-Dobrodošli su svi. Ponavljam, asocijacija je otvorena za sve one koji imaju ideje i žele da pomognu klupskoj odbojci, kako bi nastavila da bude izvor stvaranja igrača.

MilanoInače, u ACPV su tri kluba iz Srbije, Partizan, Vizura i Železničar iz Lajkovca, čiji su predstavnici (predsednik Živorad Lazarević i  sekretar Zlatko Petrović), jedini bili u Milanu.