Aktuelnosti

BANKA PŠ I OSS SADA I ZVANIČNO

Ono što je obelodanjeno pre malo manje od mesec dana, da će Banka Poštanske štedionica biti novi generalni sponzor Odbojkaškog saveza Srbije, sada je definitivno sprvedeno u delo. Čelni ljudi dva giganta, jednog sportskog, Zoran Gajić, i jednog poslovnog, mr. Bojan Kekić, stavili su svoje „autograme“ na saradnju u narednom periodu. Kako je prvi čovek Banke Poštanske štedionice rekao, iako je ugovor potpisan na godinu dana, sasvim je sigurno da će on biti produžen.

– Želimo da Odbojkaški savez Srbije, koji je poznat po velikim uspesima koje donose Srbiji i srpskom narodu, nesmetano može da radi i da se nacionalne selekcije pripremaju u što je moguće boljim uslovima za velika takmičenja. Da 2020. odu na Olimpijske igre maksimalno spremni i donesu nam nove radosti. Evo, za kratko vreme se već treći put srećemo sa ljudima iz Odbojkaškog saveza Srbije. Rekao sam, čekali smo „slobodno mesto“ da bi došli u situaciju da sarađujemo i siguran sam da će to biti na obostrano zadovoljstvo. Drago nam je što možemo da pomognemo još većoj popularnosti odbojke, a to smo prvo uradili sponzorisanjem Super, Prve i Prve B lige. Ukupno 64 kluba smo oslobodili troškova plaćanja službenih lica, da imaju taj benefit. Imamo jasno artikulisan državni interes, prema državi Srbiji, a poseban prema sportskim organizacijama. U Odbojkaškom savezu Srbije smo kroz njihove rezultate videli mogućnost da promovišemo sebe i svoje klijente. Zato i kažem da će ova saradnja trajati mnogo duže od ovog potpisanog ugovora – rekao je mr. Bojan Kekić.

3Što se najuspešnije srpske sportske organizacije tiče, niko ne krije da je uz novog sponzora sada sve lakše. Najpre su klubovi oslobođeni velikih troškova, sada je isti „krivac“, Banka Poštanska štedionica proširila svoje odbojkaške delatnosti.

– Čast nam je što još jednom možemo da, sada već mogu slobodno da kažem, sa našim prijateljima iz Banke Poštanske štedionice, prensemo zadovoljstvo novim poslovnim poduhvatom. Vrlo dobro se zna koliko je sredstava potrebno za funkcionisanje onoga što mi radimo. Zahvaljujući ljudima iz Banke Poštenske štedionice i Bojanu Kekiću, sve je lakše. Za širok spektar akcija koje smo planirali potrebna su sredstva. To je pre svega unapređenje rada i obezbeđivanje uslova. Sa ovakvim sponzorstvom, možemo da se razmahnemo i proizvedemo nove igrače i trenere, koji su osnova za kontinuitet rezultata koje imamo. Verujem samo da će i Banka Poštanska štedionica imati veliki broj klijenata upravo iz sveta odbojke, da bar na taj način vratimo deo onoga što oni ulažu u nas – istakao je Zoran Gajić.

Predsednik OSS je dodao da je u preko 60 gradova Srbije, a biće uskoro i Republike Srpske, obavljeno testiranje pretpionirskog i pionirskog uzrasta, da će oni koji su se pokazali u vreme prolećnog raspusta ponovo biti na okupu, odakle će oni najbolji reprezentovati našu zemlju. Takođe, Zoran Gajić nije zaboravio da još jednom zahvali državi Srbiji na obezbeđivanju sredstava za nacionalni trenažni centar, za koji uskoro treba da se definiše lokacija.

Sve u svemu, na pomolu su nove dobre vesti i shodno tome, nove radosti za sve ljubitelje odbojke u Srbiji.

2

 

 

 

3 Responses

  1. Cestitke za jos jedan u nizu dobrih poteza celnika OSS!

  2. Svaka cast, samo napred. Radite velike stvari.

Comments are closed.