Aktuelnosti

BRANKO OSVOJIO – SVE !!!

Okončana je i sezona u Grčkoj, najuspešnija u istoriji Olimpijakosa. Za ispisanu novu stranicu istorije, u Atini su najzahvalniji našem stručnjaku Branku Kovačeviću. Prema očekivanjima crveno – bele iz Pireja su i u trećoj utakmici finalne serije plej – ofa, bile uspešnije od Arisa, više nego ubedljivo, pa je to bio znak za još jednu ludu noć. Treba reći da u celoj sezoni Olimpijakos nije imao ni jedan poraz u Grčkoj.

Kada je naš stručnjak u pitanju, on je u ovoj sezoni sa svojim timom osvojio – sve. Najpre Super kup, pa Kup Grčke, onda evropski trofej – Čelendž kup, da bi na kraju odbranili i šampionsku titulu.

– Bili smo stvarno najkvalitetniji i u Grčkoj nam niko nije bio ni blizu. Očekivali smo sva tri trofeja, to smo i ostvarili, „ciljali“ smo Evropu – i tu smo odradili pravi posao. Bila je ovo svakako i moja lično najuspešnija sezona, gde se zahvaljujem devojkama, saradnicima, čelnicima kluba. Par dana odmora i priključujem se reprezentaciji Srbije.

Treba podsetiti da je za tri godne koliko je u Olimpijakosu, Branko Kovačević osvojio dve „duple krune“ i ove godine sva četiri pehara. A ima još dve godine ugovora…