Aktuelnosti

DEJAN BOJOVIĆ – PRAVI ČOVEK NA PRAVOM MESTU

Osveženje u redovima Odbojkaškog saveza Srbije. Posle nekoliko dana završnih pregovora, a mnogo razgovora pre toga, na funkciju direktora seniorskih nacionalnih selekcija postavljen je Dejan Bojović. Nekadašnji reprezentativac, čovek koji je u igrajući u Japanu za Toraj ostavio veliki, neizbrisiv trag, potvrdno je odregaovao na ponudu Zorana Gajića i Ivana Kneževića.

– Biće to prilika da se bavim poslom o kome sam sanjao. To je moja druga kuća i hvala čelnicima Odbojkaškog saveza Srbije na tome što su mene prepoznali kao nekog za tako odgovornu funkciju. Na meni je da radi, da vratim rezultatima, a procenu će davati odbojkaška javnost kao i ljudi koji su u mene imali poverenja – rekao je Bojović.

Po povratku iz Japana, rekao je da želi da vrati srpskoj odbojci ono što mu je dala. Imao je volju, pokušao je u “svojoj” Crvenoj zvezdi, ali je posle nekoliko meseci saradnja okončana. Sada je na novom radnom mestu, koji je po mnogima stvoreno za njega i njegove ideje, kontakte koje ima po celom svetu i za energiju koju poseduje i želi u celini i uvek da je usmeri ka velikim stvarima.

– I Japanci imaju izreku “Daću sve od sebe”. To je jedino što u ovom momentu mogu da obećam, a verujem da neće ostati samo na tome. Optimista sam uvek bio, i ostao. Jedva čekam da se uhvatim u koštac sa svim izazovima.