Blog urednika

Dejan Stevović – NEPONOVLJIVI

Iako je ovo portal koji se bavi samo promocijom odbojke i vestima vezanim za ovaj sport, postoje slučajevi kada se pravila „krše“. Jedan od njih je upravo ovaj o kome pišem. Moj cenjeni kolega, Dejan Stevović, koji dugi niz godina prati vatepolo dešavanja objavio je knjigu pod nazivom – Neponovljivi. Da, reč je o momcima koji su poslednjih meseci poznati pod sloganom „Osvojili smo sve“. Time se može podičiti i autor, koji se zajedno sa svim generacijama, na poseban način učestvovao u osvajanju 20 – tak odličja mahom zlatnog sjaja, od 2009. do 2016. zaključno sa olimpijskim zlatom u Rio de Žaneiru.
Sva dešavanja je prenosio sebi svojstvenim stilom, a one najbolje, nazanimljivije i posebne priče je „upakovao“ u ovo remek delo. Na 220 strana retrospektiva slavnih dana, ne može se reći prošlosti, jer ta bajka još uvek traje i trajaće. Tako i on kaže i ja mu verujem. Mnogo materijala, specifičan stil, kao i autentično dočarane priče koje su bile hit na društvenim mrežama, čine ovu knjigu onakvom kakav joj je i naslov – neponovljivom.
Pomenuću da je autor oge knjige „savetodavno“ uticao i kod nastanka najpre elektronskog odbojkaškog časopisa, koji je kasnije prerastao u ovaj portal i da su njegovi saveti bili oni kojih sam se u potpunosti pridržavao. Zato mi je drago da je konačno ispunio svoj san vezan za ovo svedočanstvo istorije, a uz želje za bar duplo veći tiraž od planiranog, još jedno hvala za nesebičnu pomoć i srdačne čestitke neponovljivom Dejanu Stevoviću.

1 Responses

  1. Hvala mu za savetodavno ulogu bravo za knjigu.
    A bravo i vama na kolegijalnosti.
    Svima sve najlepše u Novoj godini.

Comments are closed.