Aktuelnosti

DEJAN VULIĆEVIĆ SELEKTOR ŠRI LANKE

Nema nepoznate geografske teritoroije kada su u pitanju srpski treneri. Najnoviji, možda i najspecifičniji zadatak je onaj na kome je od pre nekoliko dana Dejan Vulićević. Postao je selektor muške reprezentacije Šri Lanke.

– Retki su treneri koji mogu da biraju klubove i reprezentacije. Sa druge strane za mene je sve ovo novi izazov i prvi put ću kao selektor voditi jedan tim. Po utiscima ovih par dana, biće jako zanimljivo. Bilo je malo problema sa vizom, ali smo sve rešili.

Pred njim su tri takmičenja. Svakako najbitnije su Azijske Olimpijske igre koje se održavaju u Indoneziji.

– Imamo dosta vremena i da se upoznamo i da odradimo kvalitetno pripreme za sva takmičenja, a prvo je krajem jula. Ne mogu trenutno ništa da kažem o ambicijama, jer sam tek stigao, ali vidim da su svi posvećeni radu i trebalo bi sve to da se vrati.

Što se iskustva tiče, Dejan Vulićević ga ima u velikim količinama. Kako kroz Partizan, tako i potom u klubovima u Kuvajtu, Iranu, Saudijskoj Arabiji i Libanu, a posebno kao pomoćnik Slobodanu Kovaču u iranskoj i slovenačkoj reprezentaciji.

– Od njega sam najviše naučio, ne smem da ga obrukam. Šalu na stranu, mislim da sam dobio lepu priliku. Potpisali smo ugovor na godinu dana, uz mogućnost da ga produžimo na još dve. Verujem da će biti razloga za nastavak saradnje.

7 Responses

  1. Nikad nisi birao i nikad ne bezis od posla. Svaka ti cast.

  2. Pa da te gledamo na TV – u nekad odande:-)
    Svaka cas i puno srece i uspeha, mada niko nikad nije sumnjao u tvoj rad!

  3. Nek je sa srecom!!! Opravdaces ocekivanja ne sumnjam uopste!

Comments are closed.