Aktuelnosti

DRAMA VIZURE NAD ODESOM

Pamtiće dugo put na prvi meč osmine finala Kupa CEV odbojkašice Vizure. Ustvari, nisu ga ni odigrale, izgubile su ga najverovatnije službenim rezultatom 3:0 od Himika, ali na pomenuti duel nisu ni stigle.

Naime, one su put Ukrajine krenule u ponedeljak ujutru, preko Istanbula, gde je na tamošnjem aerodromu trebalo da provedu osam časova pre poletanja za Odesu. Kada je došao taj momenat, obavešteni su da zbog magle u Ukrajini avion neće ni poleteti, pa će morati da noće u najvećem turskom gradu i da je novi zakazan za sutradan oko podne. Sat iza ponoći konačno stigli u hotel, a prethodno su im sve stvari, uključujući i jakne, ostale u avionu. Tek što su zaspali, prilično praznih stomaka, oko pet časova ujutru usledila je „uzbuna“ da za 15 minuta budu u kombiju koji vozi na aerodrom, jer je trebalo da se poleti znatno pre plana. Uzleteli su, pred sletanje videli gustu maglu i osetili jak vetar, stigli na „metar“ iznad Odese, tačnije piste, ali pilot nije mogao da sleti. Jednom, drugi put, treći, posle čega su se vratili opet u – Istanbul.

Postojala je mogućnost kasnije da ponovo krenu ka istom odredištu, ali je pretrpljeni stres bio veliki, pa je zbog toga predsednik kluba Zoran Radojičić, sa kojim su članovi stručnog štaba bili u stalnom kontaktu, odlučio da se svi vrate u Beograd, i izvađene su im karte za večrnji let.

CEV će meč najverovatnije, zbog prethodno navedenog, registrovati službenim rezultatom, ali ne i diskvalifikacijom našeg šampiona. To znači da će revanša biti, pa ukoliko Vizura trijumfuje sa 3:0 ili 3:1, postoji šansa da se igranjem zlatnog seta ipak domognu četvrtfinala, što bi bio pravi raritet i svojevrstan podvig.

4 Responses

  1. Da li je sve ovo moglo da se izbegne?

  2. Sramota je da veliki gazda ide na zimovanje i tim menadzer a ekipu posalju dan pred utakmicu samo da bi karta i aranzman bio jeftiniji.Ne mogu treneri i igracice da placaju ruckove sebi tj brzu hranu a devojke da jedu gluposti a neko plati ski pas 700 evra.Sramno je da nemaju vodju puta i da onda pricamo kako je neko brizan.Zurnal ne dozvoljava ovaj komentar ne znam razlog,nadamo se da nije veliiki gazda novi uredjivac istog.Ako se negativni komentari zabranjuju to ne znaci da ga svi vole.Sramota.Ovo je 21.vek a cenzurise se sve.Ovo je pravi casopis,ozbiljnog potencijala.

    1. Pardon OZBILJAN ODBOJKASKI PORTAL.

  3. Gde je bio vlasnik kluba?negde procitah da se cuo sa cerkom?Strucni stab pa tim menadzer pa onda valjda cerka?hm.

Comments are closed.