Aktuelnosti

GAJIĆ I MILJKOVIĆ PRED NIŠLIJAMA

Sedam dana pre Izboren Skupštine Odbojkaškog saveza Srbije, na kojoj će biti izabran novi predsednik, Zoran Gajić i Ivan Miljković su gostovali u Nišu i pred trenerima i predstavnicima klubova iz Leskovca, Vranja, Novog Pazara i grada domaćina, predstavili svoj plan i program.

– Odavno, još dok sam bio selektor reprezentacije, pričao sam da će osvojene medalje izgubiti sjaj ukoliko ne bude bolje svakom klubu kod nas, pa i najmanjem. Nisam promenio razmišljanje ni sada, mnogo godina kasnije. Mora da se poboljša saradnja sa svim udruženjima, klubova, sudija, trenera, granskim savezima. Jedna od ključnih tema je i stručno usavršavanje trenera. Oni bi, prema planu koji mi želimo da predstavimo, vreme provodili sa trenerima naconalnih selekcija i na taj način napredovali – rekao je između ostalog Gajić.

Podršku je u Nišu, kao i u izborima za predsednika OSS imao od Ivana Miljkovića, koji je iskoristio jedan slobodan dan i došao da se obrati „svojima“.

– Zadovoljstvo mi je što sam ovde, što mogu da se suočim sa ljudima i čujem za probleme. Znamo da to nisu samo lopte ili manjak termina za trening u dvoranama. Meni je odbojka mnogo dala, a ja sam spreman da joj vratim još više. Pružam podršku Zoranu Gajiću iako nisam očekivao njegov poziv. Mislim da je plan rada daleko bitniji od osobe koja će biti na čelu Odbojkaškog saveza Srbije. Bićemo uvek dostupni da zajedno sa klubovima rešavamo sve probleme. Još dok nije bila ovakva situacija, obećao sam da ću odigrati ovu sezonu do kraja i tako će i biti. Treba vremena da se dese promene, to neće biti odmah, ali sam ja spreman uprkos tome da svoje obaveze preuzmem od prvog dana – istakao je jedan od najboljih igrača sveta kada.

Inače svoj plan i program posetiocima u Nišu, Gajić i Miljković su predstavili u 14 tačaka.

 

Photo: Ljubica Jocić

1 Responses

  1. Samo vas dvojica mozete da vodite OSS kako treba.

Comments are closed.