Aktuelnosti

GAJIĆ: U MOM TIMU IMA MESTA ZA SVE

Iz dana u dan sve su bliži izbori za novog predsednika Odbojkaškog saveza Srbije. Jedan od, za sada, dvojice kandidata, Zoran Gajić, nema sumnje, 27. novembar dočekaće spreman, sa jasnim argumentima.
– Trenutno sam maksimalno posvećen pisanju programa rada, jer sam ubeđen da to mora da bude krovni dokument koji će sve nas zajedno voditi ka realizaciji četvorogodišnjih zadataka, a sve u cilju razvoja našeg sporta.
Uz to, trofejni stručnjak je pratio i dešavanja na Kongresu CEV-a, ali i podršku svojoj kandidaturi za predsednika.
– Stav Države koji je Vladimir Grbić izneo u Luksemburgu je jedini mogući. Video sam njegovo obraćanje za govornicom na kojoj je pisalo “Mi smo jedan odbojkaški tim”. Siguran sam da isti slogan može da krasi i ove izbore za predsednika OSS, jer verujem da Vanja i ja imamo
iste želje kada je srpska odbojka u pitanju, nosimo se verovatno istim motivima. Plan i program koji spremam da predstavim, podrazumeva otvoreni razgovor sa svima koji žele dobro srpskoj odbojci. I sam Aleksandar Boričić koji je odbojkaški sport postavio na zdrave osnove, uvek je potencirao i radio na jedinstvu, pa zašto tako ne bi bilo i sada – rekao je Gajić
Sa stavom Gajića koji je predvodio našu reprezentaciju do najvećeg uspeha u istoriji, složio se i igrač koji je njegove ideje realizovao na terenu Ivan Miljković.
– Drago mi je da iz dana u dan ima sve više onih koji podržavaju Zorana Gajića. Uključen sam kao deo tima u pisanje dela programa koji je meni poveren, a sasvim sam siguran da put koji smo postavili jeste put razvoja srpske odbojke. Posebnu pažnju bi trebalo posvetiti sredinama širom Srbije, koje bi tokom narednog perioda trebalo da stvore bazu budućih šampiona – igrača, igračica, trenera, sudija i odbojkaških radnika. Jedino ravnomernim razvojem odbojke širom Srbije nedvosmisleno bi dobili i razvoj svih naših reprezentativnih selekcija. Sve ovo dobija potpuni smisao, ali i potvrdu, učešćem naših odbojkaških sudija, trenera i igrača na turnirima i takmičenjima pod okriljem BVF, CEV i FIVB  – istakao je Miljković.

5 Responses

  1. Bravo Gajo. Pokazao covek da nije sujetan. Sad je Vanja na potezu da pokaze isto.

  2. Gaja predsednik, Ivan i Vanja prvi saradnici, Nikola selektor, za nove velike uspehe srpske odbojke

  3. Ovakve reci mogu da izgovore samo veliki ljudi.

  4. Kako bi bilo lepo da se sve zavrsi bas ovako, da Vanja i Ivan budu opet zajedno u Gajinom pobednickom timu

  5. Tako je majstore, svaka ti je kao Njegoseva.

Comments are closed.