Više od igre

JOVANINO MANEKENSKO LETO

Jedna od naših najboljih odbojkašica u poslednjoj deceniji, Jovana Brakočević, već je potpisala ugovor za predstojeće leto. Nije reč ni o jednom klubu, jer je to vreme za odmor, ali on će biti radni, pošto se dogovorila sa agencijom WTM (World’s Tallest Models) da bude njihov model.

O čemu se tačno radi?

– Ruska košarkašica Ekaterina Lisina, osnovala je ovu agenciju koja bi u slobodnom prevodu mogla da se nazove „Visoki svetski modeli“, gde modnom pistom koračaju devojke koje po pravilu ne smeju da budu niže od 196 centimetara. Ona je recimo čak deset santimetara viša od „donje granice“. Kontaktirala me je i ja sam bez puno razmišljanja prihvatila. Već sada sam sigurna da će to biti jedno uzbudljivo leto.

A kako i ne bi, kada je već ugovoreno šest modnih revija širom Amerike.

– Od 30. juna do 13. jula gostovaćemo u Njujorku, Majamiju, Hjustonu, Finiksu, Los Anđelesu i Čikagu. Koliko sam videla, ulaznice za te događaje prilično su skupe. Sigurna sam da ćemo imati šta da pokažemo. Sve su to lepe devojke, samo smo sve malo više nego što su ljudi navikli. Šalu na stranu, očekujem da se dobro zabavimo, kako mi, tako i oni koji dođu da nas vide, a deo novca ide u humanitarne svrhe. Jedva čekam da sve počne.

Inače, pomenuta Ekaterina Lisina je poznata i kao devojka sa najdužim nogama na svetu. Oni koji žele da znaju o čemu se sve radi, sve mogu pogledati na sajtu https://worldstallestmodels.com/