Aktuelnosti

LIGA NACIJA (Ž) – MALO ZLATNIH, MALO ONIH KOJE UČE

Posle više nego ubedljivo osvojenog zlata na Evropskom prvenstvu u Bakuu, ponovo se okupila najbolja ženska selekcija Srbije. Tačnije, od zlatnih na „prozivci“ su bile Jovana Stevanović, Bojana Milenković, Mina Popović i Bojana Živković (koja je dobila još par dana odmora), od iskusnijih i Sanja Malgurski, one na koje se računa u budućnosti Maja Aleksić, Katarina Lazović, Sara Lozo, Aleksandra Ćirović, i jedini debitant Jovana Jovičić. Za par dana će u hotel „M“ stići i Brankica Mihajlović.

Do starta Lige nacija, koja je prvo takmičenje ove godine, nema još mnogo, a veliki je broj reprezentativki još uvek igra u završnicama klupskih sezona, pa će tako Tijana Bošković, Teodora Pušić, Jelena Blagojević, Stefana Veljković, Bianka Buša, Slađana Mirković, Ana Antonijević, Silvija Popović i Ana Bjelica dolaziti kako budu završavale sa obavezama, a na kraju će Milena Rašić i Tijana Malešević koje učestvuju na finalnom turniru Lige šampiona.

I stručni štab je bio nepotpun, pa su devojke sačekali Aleksandar Vladisavljev, kondicioni trener Vladimir Banković, fizioterapeut Siniša Mladenović i doktor Dejan Aleksandrić, dok selektor Zoran Terzić stiže do kraja ove, a Branko Kovačević naredne nedelje.

Kao pre par dana momcima, tako je i devojke pozdravio prvi čovek OSS OSS, Zoran Gajić, poželeo im uspešan rad i nove uspehe, a ve’ na prvom treningu devojke su se pojavile u novoj opremi kompanije PEAK.

4 Responses

  1. Srecno. Neka vam ova sezona bude bar kao prosla. A moze i bolje.

  2. Drago mi je zbog Jovane Jovicic. Iako je u zestokoj konkurenciji, zasluzila je bar poziv, kao nagradu za sve sto pruza u nasoj ligi.
    I njoj i ostalim devojakama mnogo zdravlja.

  3. Opet cemo da uzivamo u njihovim igrama. Jedva cekam. Srecno devojke!

  4. Svi smo uz vas. Vi mlade ucite, imate od koga, ove starije neka odnmore koliko mogu, a svi zajedno samo napred u nove pobede i radosti srpskom narodu sirom sveta.

Comments are closed.