Aktuelnosti

LJILJANA RANKOVIĆ OPET VAN TERENA

Po mnogima jedna od najboljih odbojkašica višestrukog prvaka Francuske, ekipe Kana, Ljiljana Ranković, doživela je tešku povredu na prvom meču plej – ofa, da do kraja sezone, ali i dosta posle toga, neće moći na teren.

– Prve prognoze su osam nedelja. Povredila sam skočni zglob koji sam pre nekoliko godina operisala. Nezgodno sam doskočila posle jednog napada, na nogu protivničke igračice koja je htela da me izblokira. Osetila sam jak bol, “prebrojala sve zvezde” i odmah znala da nije bezazleno.

A bilo je tako da je kolima hitne pomoći prebačena u bolnicu, gde su usledili snimanja i pregledi.

– Mislili su da mi je pukao zglob, ali srećom nije bilo tako. Pogledao me je i specijalista, rekao da sam pokidala dva ligamenta, da ima još nekih oštećenja, ali da operacija nije potrebna. Baš sam se uplašila, jer mi je to noga koju sam povređivala ranije. Boli me, ali kako je moglo da bude, dobro sam prošla.

I dok vreme provodi ležeći kod kuće (i ode samo na utakmice svog kluba), želi da napomene još jednu stvar:

– Devojka na čiju nogu sam stala nije ni najmanje kriva. Dešavaju se takve povrede u odbojci, šta da se radi. Francuske novine su to prenele tako da izgleda kako se sve desilo njenom krivicom. Desilo se, nema nazad.

Sportski, nema šta. Veliki ljudi se poznaju i u ovakvim situacijama.

5 Responses

  1. Izdrzi devojko. Budi hrabra i strpljiva. Daće Bog da sve bude u redu i pre nego što su predvideli.

  2. Brz oporavak i povratak na teren. Vidimo se u Valjevu!

  3. Nisi zaslužila. Ali moraće da se vrati sve jednog dana.

  4. Bas mi je krivo. Glavu gore, lepo si rekla, nema nazad. Samo napred!!!

Comments are closed.