Aktuelnosti

MIHAJLOVIĆ – KORAK OD KATARA, DVA OD MAKEDONIJE

Jedan od najtalentovanijih srpskih trenera, mlad po godinama, ali što se iskustva tiče, sa mnogo toga prođenog u odbojci, Nenad Mihajlović, na putu je da se posle dve godine pauze, ponovo aktivira. Tačnije radi se o dva puta, jedan prilično dalek, a drugi u blizini.

– Nekako u skoro isto vreme dobio sam ponude iz Katara i Severne Makedonije. Prva je vezana za jedan klub, druga za mlađe nacionalne selekcije. Kada je Katar u pitanju, nema dileme da je ona finansijski i te kako primamljivija, ali shodno porodičnim obavezama, a Severna Makedonija je interesantna zbog blizine i nekih drugih izazova. U narednih par dana mislim da će biti sve daleko jasnije.

Podsećanja radi, Nenad Mihajlović se kao vrlo mlad “otisnuo” put Rumunije, radio par godina kao pomoćnik, potom preuzeo klubove sa kojima je mahom imao cilj opstanak i u tome je uspevao. U Srbiji je sa Vizurom 2016. godine osvojio titulu šampiona u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji, a obavljao je funkciju i selektora reprezentacije Beograda.