Aktuelnosti

MILAN GRŠIĆ VODI TENT

Samo par dana je bilo potrebno da, posle ostavke Marijane Boričić, TENT dobije novog trenera. Sada je već zvanično potvrđeno, Upravni odbor je odlučio da će pored klupe obrenovačkog superligaša, bar do kraja sezone, stajati Milan Gršić koji je nekako odmah istaknut kao najrealnije rešenje.

Reč je o mladom, ali već dokazanom treneru, koji je bio član stručnog štaba ženske odbojkaške reprezentacije i učestvovao u osvajanju zlatnih medalja na Evropskom prošlle, i Svetskom prventvu ove godine. Radio je i u mlađim reprezentativnim selekcijama (kao pomoćnik upravo Marijani Boričić), jedno vreme u muškoj odbojci, a zajedno sa bratom Markom, prošle sezone i par meseci u Kini.

TENT u dosadašnjem toku Banka Poštanska štedionica Super lige, od šest utakmica ima već tri poraza, a shodno igračkom kadru koji ima (Bojana Radulović, Jovana Jovičić, Slađana Erić, Jelen Lazić, Nataša Čikiriz…) abmicije su vezane za osvajanje trofeja. Na klupi novog kluba, Milan Gršić će debitovati u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Srbije (sreda), protiv Crvene zvezde.