Aktuelnosti

NAJVEĆA POSETA NA ŠTANDU OSS

Trodnevni Sajam sporta u Beogradu, još jednom je potvrdio apsolutnu dominaciju odbojke nad drugima. Naime, štand Odbojkaškog saveza Srbije bio je najposećeniji i to iz više razloga.

Prvi i osnovni je što su se u vitrinama mogli videti trofeji koje ima malo na planeti. Najsjajniji i „najsvežiji“, onaj svetskog šampiona devojaka, nedavno osvojen u Japanu, izazvao je najviše pažnje, potom prošlogodišnji osvojen na Evropskom prvenstvu, bez poraza, ali i muško, u Svetskoj ligi 2017. godine.

Pored toga, sve vreme trajanja sajma, na improvizovanom terenu igrane su utakmice Mini lige prvenstva Beograda koje su bile zanimljive, a posetioce i goste su na štandu dočelai čelnici OSS, predsednik Zoran Gajić i generalni sekretar Ivan Knežević. Uz njih, posetioci su mogli da vide iz olimpijske šampione iz Sidneja, Đulu Meštera, Slobodana Boškana i Vladimira Bateza.

Naravno, prilično vremena za najbolje je izdvojio i ministar omladine i sporta Republike Srbije, Vanja Udovičić, a stigao je prisustvu kolege iz Bugarske, Krasena Kraleva, koji je poželeo da poseti upravo najtrofejniji štand na Sajmu sporta.