Aktuelnosti

NEVEN OPET U ZEMLJI SVETSKIH PRVAKA

Sjajni srpski libero, Neven Majstorović ponovo će igrati u Poljskoj. Odlazi u tim Luk Politehnika iz Lublina, klub koji je napravio projekat što skorijeg ulsaka u elitnu ligu zemlje zvaničnih svtskih šampiona.

– U Poljskoj sam počeo inostranu karijeru i uvek je nešto posebno igrati tamo. Zna se da je odbojka među prva dva sporta, koliko se prati i ceni, skoro pa nevezano za rang takmičenja. Moj novi klub ne krije ambicije da se domogne elite u što skorije vreme, pa ako je moguće već u sezoni 2021./2022. Bili su konkretni, meni se ideja svidela, a nije mi nova, jer sam sličnan “zadatak” imao i igrajući u Francuskoj za Ren. Uz nekoliko iskusnih domaćih igrača koji takođe dolaze, mislim da su planovi prilično realni.

Gde god je igrao, a to su bile Poljska, Francuska i Rumunija, Neven Majstorović je ostavljao sjajan utisak. Na igračke i ljudske kvalitete niko nije ostao imun, a planove koje zacrta vrlo često i ispuni. I to je jedan od razloga zašto su u Lublinu želeli srpskog reprezentativca. I dobili su ga.