Aktuelnosti

NIKOLA ROSIĆ NA ČELU CRVENE ZVEZDE !!!

Vest o kojoj se govori već nekoliko dana, konačno je dobila potvrdu. Proslavljeni reprezentativac Nikola Rosić, novi će generalni direktor Odbojkaškog kluba Crvena zvezda. To znači da će u narednom periodu voditi računa i o muškoj i o ženskoj „vertikali“.

Rezultati koje u poslednjih par godina postižu momci i devojke u crveno – belim dresovima, daleko su od očekivanih. Sa druge strane, mnogo je veći broj kvalitetnih igrača i igračica koji napuštaju klub, retko ko dolazi na Marakanu, što je bio znak da nešto treba promeniti. Izbor je, možda malo iznenađujuće, jer je svojevremeno nosio dres večitog rivala, pao na Nikolu Rosića, sa kojim u klub stižu još neki uspešni ljudi željni da pomognu. Kakve će ideje doneti i ko će i koliko od sadašnjih rukovodilaca ostati, znaće se vrlo brzo.

 

7 Responses

 1. Sve su oni meni za direktore. Ima li neko da radi u sali ? Sramota!!!

  1. A da ti nisi slucajno za direktora…?
   Ili si slucajno neko “”iz sale”…?

   1. tackice , da bi neko bio direktor mora da je radio u kaficu kao konobar bar godinu dana , a ne da za svaku stvar posle zove tatu da mu resava probleme. Mislis da je organizovati kamp uz logistiku cele politike isto i vodjenje kluba.

    1. Ti si izgleda neki veliki stručnjak jer se razumeš i u poziciji direktora znaš ko treba i na koji način da radi u sali. Sad znaš i da direktor mora da radi u kafiću da tata rešava probleme i da je je kamp uz logistiku cele politike. Da ne tadis u DB ili CIA…
     Baš me zanima zasto ti jedan čovek kao Roske smeta… Da li poznajes nekog ko se bavi ili se bavio odbojkom…
     Ili nekog ko radi u sali…
     p.s. I nemoj da mi kradeš nadimak, smisli nešto sam…

 2. I on će brzo da ode kao što su otišli i prof. Nešić, Vesna Čitaković, Mrđa, Bojović, ali ne brinite svi znamo ko ostaje.

  1. A Maja Simanic, Suzana Cebic, pa Sanja Malagurski… Svi su bili, videli i pobegli glavom bez obzira.
   Ali ovi su gori i zasticeniji od belih medveda.

Comments are closed.