Aktuelnosti

NOVA KRUNA KRALJICE MILENE

Vakifbanka je osvojila novi trofej, još jedan šampionski i još jedan u nizu onih koji su postali njihovo vlasništvo u poslednjih godinu dana. Naravno, taj uspeh ne bi bio zamisliv da u svojoj ekipi nemaju Milenu Rašić, kapitena srpske nacionalne selekcije.

Do trona su stigle posle pet utakmica finalne serije sa Ezačibašijem. Mada je u poslenjem meču bilo „na oko“ sve lako, jer se igralo samo tri seta, ekipa u kojoj su perjanice Maja Ognjenović i Tijana Bošković imala je svoje šanse u prva dva perioda, ali pošto ih nije iskoristila, tačnije nisu im dozvolile Milena Rašić i njene saigračice, usledio je brzi kraj.

-Treći trofej u sezoni, a još ima da se igra. Bilo je teško, odlučivale su nijanse i izuzetno sam srećna što smo pored Super kupa i Kupa Turske osvojili još jedan šampionski trofej. Jedan od najvećih pehara koji sam imala prilike držim u rukama. Nema vremena za slavlje, već smo misli usmerili ka novim utakmicama, tačnije jednoj, polufinalnoj u Ligi šampiona. Još jedan uspeh bio bi sezona iz snova. Znamo koliko vredimo, ali nema euforije, korak po korak – prokomentarisala je Milena Rašić.

Finalni turnir Lige šampiona za odbojkašice igra se u Rumuniji već narednog vikenda. Vakifbanka se sastaje sa Koneljanom, dok drugi par čine domaćin Alba i Galatasaraj.