Aktuelnosti

NOVI ASISTENTI NIKOLE GRBIĆA

Stručni štab najbolje muške selekcije ostao je bez nekoliko članova. Selektor Nikola Grbić se, uz lepe reči, zahvalio prvim asistentima, Nedžadu Osmankaču i Dušku Nikoliću, tragajući za novom pozitivnom energijom. Po nekim aspektima, njihovi naslednici i novi članovi stručnog štaba mogli bi da budu Bojan Janić i Igor Žakić.

Prvi, trener i igrač Partizana, prošao sve reprezentativne selekcije, kapiten seniorske reprezentacije, i koji je odavno najavio da ga trenerski posao i te kako zanima, pa je zbog toga i letos predao dužnost tim menadžera plavih koju je obavljao dve sezone. Crno – beli su ove sezone pokazali igru punu šmeka, iako se bore za opstanak, a energiju timu daje upravo Bojan Janić.

Sa druge strane, Igor Žakić je prošle godine kao mlad i perspektivan trener neko vreme na preporuku OSS proveo na pripremama najjače muške selekcije, posle čega su svi bili zadovoljni. Uspesi ekipe Spartaka iz Subotice u poslednjih par sezona, najpre kada su se vratili u elitni rang takmičenja, pa igre prošle i ove sezone, gde se vode kao izuzetno prijatno iznenađenje, velikim delom prepisuju se njegovom radu. Posvećenost radu, ali i „učestvovanje“ u igri tokom meča, sigurno je, uz mladost, i te kakva preporuka da postane asistent Nikole Grbića, što bi mu bio sigurno najveći uspeh u karijeri.

Mladi su, ambiciozni, posvećeni poslu koji vole, ekipe im imaju prepoznatljiv stil igre i potrebnu energiju… Dovoljna preporuka za budućnost u stručnom štabu najbolje muške selekcije.

3 Responses

  1. Dobar izbor. Bravo Nikola, srecno momci !

  2. Sto se tice Janica mali sam skeptik, a Igor je vec par sezona stvarno jako dobar.

  3. Mislim da su obojica mladi i perspektivni.
    Nadam se samo da ce ovo Janicu biti dovoljan motiv da vise ne gubi vreme na terenu, nego da se ozbiljno prihvati trenerskog posla

Comments are closed.