Aktuelnosti

ODBOJKA SA MINISTROM

Štand Odbojkaškog saveza Srbije na ovogodišnjem Sajmu sporta, posetio je i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić. Imao je prliku da sa svojim saradnicima ponovo vidi trofeje koje su osvojili odbojkaši i odbojkašice u svim kategorijama. Naravno, posebna mesta zauzima onaj namenjen šampinu Evrope, osvojen u Azerbejdžanu, naših odbojkašica, još jedan za treće mesto na Gran priju, kao i trofej odbojkaša, za bronzu na šampionatu Starog kontinenta.

Domaćini, koje su činili česlnici OSS, Zoran Gajić, Ivan Miljković i Ivan Knežević, “pojačani“ Slobodanom Boškanom, ali i Bojanom Milenković „zlatnom dame“ iz Bakua, podsetili su Udovičića na sve rezultate ove godine, na sva učešća na velikim takmičenjima širom sveta, što je naišlo na oduševljenje. Zajedno sa učesnicima „Mini volej lige“, odigrao je nekoliko poena, slikao se i podelio utiske.

– Ovo je jedna od najuspešnijih godina za odbojkaški sport. Ponovo su dominantni i devojke i momci. Mnogo medalja i trofeja, jačanje u međunarodnim okvirima i još dosta stvari, čini Odbojkaški savez Srbije jednim od najuspešnijih, ne samo kod nas, već u Evropi i svetu. Ne postoji neko ko može posle svega da bude nezadovoljan, a da može bolje – to uvek. Da se podiže kvalitet organizacije i da se institucionalno raste, ali i nastavi sa vrhunskim rezultatima. Uz sve to druženje sa bivšim asovima, sadašnjim, ali i nekim možda budućim. Čestitam Odbojkaškom savezu Srbije na svemu urađenom – rekao je ministar Udovičić.

 

2 Responses

  1. Kakva imena na slici, da se najezis. To je uspesan savez postovan od Ministarstva.

  2. Bravo za OSS, a reci ministra sve govore.

Comments are closed.