Aktuelnosti

ODBOJKAŠKA BANKA POŠTANSKE ŠTEDIONICE

Lige u Srbije imaju sponzora. To je Banka Poštanske štedionice, koja je imala “sluha” i koja je u rezultaima srpskih odbojkaša i odbojkaša prepoznala kako rad i trud Odbojkaškog saveza, kvalitetnog saradnika, pa je na taj način direktno pomogla čak 64 kluba koja se takmiče u Super, Prvoj i Prvoj B ligi. Ispred naziva takmičenja, ubuduće će stajati i ime – Banka Poštanske štedionice.

– Za Odbojkaški savez Srbije ovo je u neku ruku istorijska prekretnica, jer prvi put sve tri savezne lige, Super, Prva i Prva B, imaju sponzora koji će im znatno olakšati funkcionisanje jer ubuduće neće  oni plaćati službena lica, već novi sponzor lige Banka Poštanske štedionice. Zahvaljujem njihovom rukovodstvu jer su prepoznali interes da nas sponzorišu. Banka poštanske štedionice je jedina prijateljska banka u Srbiji i ovim putem pozivam sve da svoje finansijske potrebe, račune i transakcije obavljaju preko njih. Imamo na desetine hiljada odbojkaša, 450 klubova i veujem da ćemo na taj način negovati i očuvati ovu saradnju. Odbojkaškim rečnikom govoreći, lopta je sada na našoj strani, verujem da će sponzorstvo dugo trajati – bile su reči predsednika OSS Zorana Gajića pošto je stavio „paraf“ na ugovor.

1„Ekipe“, kako Odbojkaškog saveza Srbije, tako i Banke Poštanske štedionice, na zvanično potpisivanje ugovora pojavili su se u „najjačim sastavima“, a predsednik Izvršnog odbora novog sponzora saveznih liga, magistar Bojan Kekić, nije krio zadovoljstvo.

– Odavno se nisam osećao ovako lepo i opuštenu i prijatnom društvu kakvo je ovo. Rezultati koje srpska odbojka postiže poznati su i priznati u celom svetu. Za nas, koji smo prošle godine proslavili 95 godina postojanja, ovo je veliki dan. Postati „naslovni“ sponzor lige koja je iznedrila izuzetne odbojkaše i odbojkašice predstavlja čast. Verujem da ćemo klubovima olakšati funkcionisanje, a to što će uštedeti našim sponzorstvom, neka ulože u mlade i talentovane. Daćemo nagradu i najboljem igraču i igračici u naredna dva meseca, a verujem da će naša saradnja biti duga, na obostrano zadovoljstvo – rekao je Kekić.

Veliki trenutak za sve članove saveznih liga u Srbiji, za OSS, ali i Banku Poštanske štedionice. Da saradnja dugo traje.

4