Aktuelnosti

OSS BEZ MILJKOVIĆA

Posle dve godine više nego uspešne saradnje, gde je obavljao posao prvog potpredsednika Odbojkaškog saveza Srbije, Ivan Miljković više nije na toj funkciji. Na taj korak se odlučio pošto je prihvatio novi izazov u karijeri, vezam za poslovne poduhvate, a koji zahtevaju punu posvećenost istom, pa ne bi bio u mogućnosti da obavlja i zahtevnu funkciju u OSS koju je do sada imao.

– U dogovoru sa porodicom, odlučio sam da promenim neke stvari u životu, a sve to se, na žalost odrazilo i na moje angažovanje i poziciju u Odbojkaškom savezu Srbije. Razgovarao sam sa predsednikom Zoranom Gaićem i u ovom trenutku više nisam na prethodnoj poziciji, a u zavisnosti od kasnijih dešavanja, uvek možemo da nastavimo tamo gde smo trenutno stali. Posle dve godine, motram da istaknem da sam izuzetno zadovoljan onim što smo i kako smo radili, neke stvari smo radili drugačije nego pre i verujem da će momci i devojke i dalje nastaviti sa osvajanjem medalja na velikim takmčenjima. Ostajem naravno uključen u sva odbojkaška dešavanja u Srbiji i ostajem na raspolaganju šta god bude u mom domenu predsedniku Gajiću i generalnom sekretaru Kneževiću – rekao je jedan od najboljih odbojkaša sveta svih vremena.

Kako bi odmah „razoružao“ sve one koji bi pomilsili da u najbolejm sporskom Savetu u Srbiji nešto ne funkcioniše kako treba, prvi čovek OSS Zoran Gajić je istakao:

– Mi smo već nekoliko meseci upoznati sa koracima koje je preduzimao Ivan Miljković, čak me je i konsultovao oko nekih pitanja, ne čemu sam mu zahvalan, tako da nema nikakvih nesporazuma. On se u ovom momentu odlučio da u svojoj karijeri krene nekim drugim putem, koji je trenutno nespojiv sa radom i funkcijom koju je imao ovde. Mnogo toga je Ivan Miljković dao Odbojkaškom savezu Srbije i kada se stvore uslovi za tako nešto, uvek je dobrodošao nazad.

Kako trenutno stvari stoje funkciju prvog potpredsednika preuzeće Đula Mešter, doisadašnji potpredsednik.