Aktuelnosti

OSS I MIVELA – OSVEŽENJE ZA NOVE MEDALJE

Najbolji srpski odbojkaši i odbojkašice, kao i članovi svih klubova Banka Poštanska štedionica Super lige u obe konkurencije, uspešnije i brže će se oporavljati od napora uz vodu Mg Mivela. To je još jedan u nizu sponzora koji su u Odbojkaškom savezu Srbije vedeli pravog saradnika. Ugovor koji je potpisan je, za početak, na tri godine i imaće svakako obostrani značaj.

– Najbolje nacionalne selekcije imaju obimne programe, a neretko su oni i po šest meseci i za to vreme potroše ogromne količine vode. Period oporavka je vrlo bitan i on će verujem biti još kvalitetniji uz vašu i našu Mg Mivelu. Na taj način ćemo ušetedeli značajna sredstva i verujem da ćemo i jedni i drugi i dalje biti uspešni u poslu kojim se bavimo. Posebno mi je drago jer se radi o domaćoj firmi, koja je prepoznala srpski sport koji tradicionalno postiže vrhunske rezultate – rekao je Zoran Gajić, predsednik OSS.

Mivela 1Mg Mivelu proizvodi kompanija „Nova Sloga“, koja je odavno poznata na našem tržištu. Specijalno za ovu priliku, napravljene su etikete na kojima je logo Odbojkaškog saveza Srbije.

– Sigurna sam da će Mg Mivela biti prava podrška prilikom napora koji očekuju odbojkaše i odbojkašice na njihovom putu ka novim uspesima. Želimo da budemo uz najbolje, a odbojka u Srbiji svakako to jeste. Verujem da ćemo udruženim snagama slaviti nove dobre rezultate – istakla je direktor kompanije „Nova Sloga“ Dragana Puzović.

Nema razloga da se rečeno i ne ostvari.

2 Responses

  1. Banka PS, Skoda, Turkis airlines, Mivela… Svaka cast.

Comments are closed.