Aktuelnosti

PIONIRI NA EP, PIONIRKE NI BLIZU

Polovičan uspeh imale su naše najbolje pionirske selekcije na kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Dečaci, koji su igrali u Crnoj Gori, savladali su domaćina i Hrvatsku i zauzeli prvo mesto na ubedljiv način i igraće u Turskoj od 3. do 7. jula u Turskoj.

Što se njihovih vršnjakinja tiče, one nisu iskoristile prednost domaćeg terena ne samo da se kvalifikuju direktno, već i da kao najbolja drugoplasirana selekcija nađu mesto na kontinentalnom šampionatu. U svojoj grupi su bile tek treće, pošto su poražene od Belorusije i Mađarske, a savladale su jedino Crni Goru.

9 Responses

  1. A da odmah bude smenjen selektor pionirki, posto je ocigledno da ne poznaje materiju?

  2. Domaci teren, domaca publika, pripreme, testiranja… I nista. Sramota.

  3. Sad je jasno yasto roditeljima i trenerima u NS nije dozvoljeno da prate trening zenske pionirske reprezentacije. Ocigledno da se ne bi videlo neznanje “selektora”.

  4. Bravo za decake i strucni stab. A sta reci za ove druge, mislim satro selektora i njegove “sledbenike”. Vrlo sumnjivo znanje, da ne kazem neznanje!!!

  5. Tuga,cemer,jad…Deci svaka cast a sto se tice trenera ,mnogo,mnogoooo vise boljih trenera zasluzuju tu funkciju.Trenera koji imaju trenerske manire.

  6. Bravo za decake, Ogija i Bucu…Sve najbolje nadalje…Idemoooo!

  7. Decaci bravo. Devojcice, niste vi krive. Ukazana je prilika, videlo se ko koliko zna, tako da je sve jasno.

Comments are closed.