Aktuelnosti

PRIJATELJI PROSLAVILI MEDALJE

Izuzetna saradnja Odbojkaškog saveza Srbije i kompanije Vip mobil u mnogome je doprinela sjajnim rezultatima koje su naši odbojkaši i odbojkašice postigli ovog leta. S obzirom na brojne obaveze i jednih i drugih nisu uspeli ranije da se vide i porazgovaraju o tim, lepim, temama.

Ukazala se najzad i ta prilika pa su u “kući odbojke”, predsednik Nenad Golijanin, potpredsednici Aleksandar Vlahović i Goran Pitić, generalni sekretar Slobodan Milošević i direktor marketinga Zoran Avramović, primili degeciju po mnogima mobilnog opetarera sa najviše korisnika.  Tu su bili generalni direktor Dejan Turk, direktor marketinga Ivo Radaković, rukovodilac sektora za upravljanje brendom Jelena Čađenović, menadžer korporativnih komunikacija Ana Bolbodjevski i stručnjak za sponzorstva Sanja Arsić.

vip-oss-1U prijateljkom razgovoru, pričalo se kako o devet godina sjajne saradnje tako i o budućnosti u kojoj i jedni i drugi vide nastavak saradnje, koju bi trebalo produžiti naredne godine.

– Nova da tako kažem ekipa sa naše strane, ali i dosta novih lica i sa strane Odbojkaškog saveza Srbije. Sledeće godine će biti deset godina saradnje i želimo da ona bude najbolja do sada. Biće sastanaka o nastavku saradnje svakako, a očekujem da osvojimo i više medalja – rekao je Turk.

U Odbojkaškom savezu Srbije odavno Vip mobil smatraju partnerom, a ne sponzorom. A saradnja je više nego uspešna.

– Njihova uloga u našim rezultatima je velika, baš kao što verujem da je i uloga odbojke u njihovom razvoju i finansijskim rezultatima. Analizirali smo devetogodišnju saradnju, ali i pričali o još boljoj budućnosti i saradnji. I Vip i OSS su bili u “najjačim sastavima”, a na proleće očekujem da se razgovori konkretizuju i da ćemo deceniju saradnje proslaviti sa novim medaljama – istakao je Golijanin.

Gosti su imali priliku i da vide pehar koji je muška reprezentacija osvojila kao osvajač Svetske lige za ovu godinu.