Aktuelnosti

RADIVOJEVIĆ KOD FOMINA

Ako je neko od naših trenera posle godina (i godina) dokazivanja u Superligi Srbije zaslužio da se „otisne“ u inostranstvo, onda je to svakako Slobodan Radivojević. Radeći u Vizuri, i poslednje dve sezone u Dinamu iz Pančeva, osvojio je mnoštvo medalja, sa raznim selekcijama, a pre nekoliko dana nagrada za sav rad i trud stigla je iz Rusije. Imenovan je za prvog trenera ekipe Sparta iz Nižnjeg Novgoroda, trenutno člana Prve lige ove odbojkaške zemlje.

– Neki plan je da se sada bolje upoznamo, da ujedno i napravimo planove za narednu sezonu u kojoj su ambicije izuzetno velike, ulazak u elitnu rusku diviziju. Sada nema šanse, jer smo na deobi pete i šeste pozicije. Direktor kluba je legendarni ruski reprezentativac, jedan od najboljih svih vremena, Dmitrij Fomin, što je dovoljna garancija za ozbiljan pristup. Biću tu do maja, imaćemo dovoljno vremana da sagledamo dosta stvari, vidim kakvim igračkim kadrom raspolaže klub, kakav profil igračica nam treba. Nema razloga da ne napravimo dobru priču.

Već ovog vikenda ga očekuje debi, a igraju se dve utakmice, ali će ekipu voditi pored terena, jer još nije dobio zvaničnu dozvolu za rad.

6 Responses

  1. Kad si ove nase izdrzao, u Rusiji ce ti biti banja.

  2. Lepo pise “Ako je neko zasluzio”…
    Hrabro samo. I srecno. Znanja imas, (koje drugi nisu znali da cene).

Comments are closed.