Aktuelnosti

TEODORINE NOVOGODIŠNJE PROMENE

Poslednji dani stare i prvi dani Nove godine doneli su promene u karijeri Teodore Pušić. Promenila je klub, doduše ostala u šampionatu Rumunije, samo se iz Temišvara preselila u Trgovište.

-Sve je bilo u reu dok jednog dana gazda nije rešio da jednostavno – ugasi klub. Do tada ništa nije ukazivalo da može da se dogodi to što se dogodilo, jer smo trenirali normalno, bili plaćeni po dogovoru, ali eto, desilo se.

Trebalo je brzo reagovati…

-Imala sam dve ponude o kojima sam razmišljala, obe iz Rumunije. Ona iz Blaža mi se nije činila kao najbolja opcija, pa sam se odlučila za Trgovište, ekipu koja je trenutno treća i ima želju da napreduje na tabeli. Ima naših devojaka, Sara Klisura, Dubravka Đurić, Tanja Sredić, pa verujem da neću imati problema sa uklapanjem u tim, a u ovih par meseci sam već dobro “proučila” rumunsku ligu.

Nekoliko dana u Beogradu je prošlo brzo, ali radno.

-Morala sam da treniram, malo sama, a malo sa mojom Crvenom zvezdom. Hvala Aleksandru Vladisavljevu što me je primio. Želim im trofeje ove sezone, mislim da mogu do njih.

Tako su crveno bele u par navrata imale ono što nema niko – dve svetske šampionke zajedno na istom treningu – Tijanu Malešević i Teodoru Pušić.