Aktuelnosti

TERZIĆ JOŠ DVE GODINE U FENERBAHČEU

Posle samo par meseci kako stoji pored klupe Fenerbahčea, Zoran Terzić bi ovih dana trebalo da produži ugovor sa slavnim klubom na još dve godine.

Očigledno je da uprava jednog od najvećih kolektiva u Evropi izuzetno zadovoljna radom trofejnog srpskog stručnjaka, pa želi po svaku cenu da ga zadrži i u narednom periodu. Zvanično najbolji trener Evrope, a nezvanično i sveta, čeka samo da se sav dogovor stavi na papir, koji će on i predsednik „Fenera“ potpisati, kako bi i zvanično moglo da se kaže da će Zoran Terzić do kraja sezone 2020./2021. biti prvi stručnjak nekada višestrukog prvaka Turske. Sigurno je da bi u tom periodu cilj bio da se prekine dominacija Vakifbanke i Ezačibašija, da se vrati stara slava, a prvi, bitan korak je upravo bio ovaj.

Fenerbahče se trenutno nalazi na trećem mestu turske lige, upravo iza pomenutog dvojca, igra u Ligi šampiona, a ima mnogostruko manje plaćen tim od njih. Sigurno će, za nekoliko kada, kada se i zvanično obelodani produžetak saradnje trenera i kluba, pristupiti pravljenju spiska pojačanja za pomenuti period.