Aktuelnosti

TIJANIN IZBOR – DŽAKARTA

Opet su se, drugi put, rastali Tijana Malešević i Crvena zvezda. Ustvari, to se i ove godine, kao i prošle, očekivalo, s obzirom da je višegodišnja reprezentativka Srbije imala takav načelni dogovor prilikom potpisivanja ugovora sa timom sa Marakane. Njeno novo odredište je egzotično, Indionezija, gde će u tamošnjoj ligi nositi dres ekipe Popsipo polvan iz Džakarte.

– Radi se o aktuelnim šampionkama, a sa moje strane, to je nešto što sam čekala i priželjkivala. Prvi put ću igrati u Aziji, pa se i sa te strane radujem. Šampionat startuje krajem januara i sve je gotovo za par meseci. Inače, koliko znam, boije mog novog kluba nosila je nekada i Vesna Čitaković. Tek sam stigla, još sam pod utiscima i nemam mnogo informacija. U svakom slučaju, radujem se novom klubu, novoj sredini i verujem da će biti uspešno.

Kada je Crvene zvezda u pitanju, imaće igrača manje kada je u pitanju iskustvo i znanje, a kao i lane, o crveno – belim devojkama, Tijana Malešević ima samo reči hvale.

– Hvala im za razumevanje za moje želje i na pomoći u poslednjih par meseci. Verujem da je pomoć bila uzajamna, da sam i ja njima pomogla, a radi se o dobrim i vrednim devojkama. Želim im sve najbolje i puno uspeha do kraja sezone.