Aktuelnosti Srbija

“TURKISH AIRLINES” PREVOZI PLAVE

Još jedna velika svetska kompanija stala je uz Odbojkaški savez Srbije. To je „Turkish Airlines“, već šest godina „broj 1“ u prevozu putnika i pružanju avio usluga u Evropi, jedna od najboljih na svetu. Ugovor, za sada, na godinu dana, potpisali su generalni sekretar Odbojkaškog saveza Srbije Ivan Knežević i generalni direktor ove kompanije za Srbiju Mehmed Alagoz, . Razloga za zadovoljstvo je bilo na ove strane, a zahvaljujući dobrim rezultatima koje postižu naše nacionalne selekcije, putovanja će u tom peridu biti dosta.

– Poznati su nam rezultati srpskih sportista, posebno odbojkaša i odbojkašica. Izuzetna nam je čast što ćemo sarađivati i što će odbojkaške selekcije Srbije leteti avionima naše kompanije. „Turkish Airlines“ leti u 120 zemalja sveta,  na preko 290 destinacija i ponosni smo što ćemo, siguran sam, doprineti da odbojkaši i odbojkašice iz Srbije na svoja takmičenja stignu posle udobne vožnje i dobre usluge – nije krio zadovoljstvo Mehmet Alagoz.

Sa druge strane, poznato je da se još od maja pa čak do oktobra, brojne nacionalne selekcije takmiče na svim kontinentima. Ovim ugovorom je napravljen veliki posao.uta2

– Kada se na jednom mestu nađu „Turkish Airlines“ i Odbojkaški savez Srbije, onda bi to moglo da se prokomentariše kao – najbolji sa najboljima. Naši najbolji odbojkaši i odbojkašice ove godine će samo u okviru Gran prija i Svetske lige putovati u Tursku, Japan, Hong Kong, Iran i Argentinu, juniorke očekuje Svetsko prvenstvo u Meksiku, a biće dosta destinacija i po Evropi. Verujem da će ovom saradnjom imati pun komfor na putu ka novim medaljama  I mi i kompanija „Turkish Airlines“, potvrdili smo mnogo puta svoju reputaciju, a siguran sam da ćemo, kada budemo sumirali rezultate, imati razloga za zajedničko zadovoljstvo – rekao je generalni sekretar OSS Ivan Knežević.

2 Responses

  1. Bravo, svaka cast, velika stvar za OSS.
    Mislim da Ivan Knezevic, koji je cesto osporavan na ovoj funkciji, radi veliki posao i da mu treba dati podrsku.

  2. Opaaa, idemo!
    Super, sjajno.
    Bravo za celnike Saveza

Comments are closed.