Aktuelnosti

VOLERO VEČITI ŠAMPION

Ni ove godine se nije postavljalo poitanje kome će pripasti titula šampiona u Švajcarskoj. Još jednom je Volero bio dominantan, mada su u poslednjem susretu protiv Pefingena odlučivale nijanse, a tim iz Ciriha je sva tri (od četiri) seta dobio na razliku. Naravno, opet je u uspehu učestvovao srpski kvartet, gde su reprezentativke Ana Bjelica, Ana Antonijević i Silvija Popović odradile veliki deo posla, dok medalju ima i Ljubica Milojević koja se još uvek oporavlja od lakše povrede.

Interesantno je da je ovo poslednja sezona „velikog“ Volera, koji je, ostaće to upamćeno, od kada ga je preuzeo Stav Jakobi, 2005. osvojio sve šampionske titule. Od naredne sezone, klub se seli u Kan.

Ostaće upamćeno i to da je kroz ovaj klub prošlo mnoštvo naših igračica, Vesna i Sanja Tomašević, Slađana Erić, Marina Vujović, Nataša Krsmanović, Branka Sekulić, Anja Spasojević, Bojana Živković, i još mnoge, kao i aktuelne četiri. Uz njih, treneri su bili Zoran Terzić, Željko Bulatović, Svetlana Ilić, a članovi stručnog štaba Siniša Mladenović i Đorđe Gavran