Aktuelnosti

VULIĆEVIĆ NOVI TRENER PAZARACA

Novi Pazar je konačno rešio pitanje trenera. Do kraja sezone pored klupe trenutno poslednjeplasirane ekipe BPŠ Super lige stajaće Dejan Vulićević, jedan od onih za koje se može reći da spadaju u red mlađih stručnjaka, ali sa velikim iskustvom. On se sa predsednikom Pazaraca Ervinom Ćorovićem dogovorio da preuzme ni malo lak i prilično zahtevan posao do kraja sezone.

-Najpre bih se zahvalio ljudima koji su me preporučili, a onda i ljudima iz Novog Pazara koji su me pozvali na razgovor. Nedavno sam završio ugovor sa selekcijom Šri Lakne, postao slobodan trener i ispostavilo se da je taj period kratko trajao. Volim izazove, a Novi Pazar u ovom momentu to jeste. Zna se i koji je osnovni cilj, opstanak u ligi, i verujem da ćemo zajdničkim snagama uspeti u tome. Mislim da Novi Pazar ima tim za tako nešto, jer da nije tako ne bih se prihvatio ovog posla.

Svoju trenersku karijeru Dejan Vulićević je počeo u Partizanu, potom je gradio u Saudijskoj Arabiji, Libanu, Kuvajtu i Iranju, gde je bio jedan od asistenata Slobodana Kovača. Istu funkciju imao je i u selekciji Slovenije, posle čega se, pre dve godine prihvatio pomenutog izazova i stao pored klupe Šri Lanke.