Aktuelnosti

ZVEZDINO EKSTRA POJAČANJE – ANA BJELICA

Posle četiri godine igranja u inostranstvu (Poljska, Turska, Brazil) i spleta određenih okolnosti u kojima još uvek nije našla željenu sredinu, reprezentativka Ana Bjelica je odlučila da do daljnjeg pojača „svoj klub“ – Crvenu zvezdu. Ugovor koji je potpisan važi do momenta u kom ne nađe odgovarajuću angažman „preko“.

– Stvarno nisam htela da prihvatim neke ponude koje mi ne odgovaraju, nemam tu vrstu opterećenja da moram da igram po svaku cenu u inostranstvu. Od kada sam se vratila sa Evropskog prvenstva treniram sa Crvenom zvezdom i došli smo skoro na zajedničku ideju da zaigram. Mislim da bi prava reč bila da – pomognem, jer se radi o mladim igračicama i verujem da ćemo se na terenu snaći isto onako kako je to već skoro dva meseca na treninzima.

Do pre par dana bio je aktuelan odlazak u redove jednog kineskog člana elitne lige, a ta mogućnost traje već nekoliko nedelja.

– Još uvek je Kina u opciji. Neke stvari su se malo zakomplikovale, ali o tome brinu ljudi zaduženi za to. Na meni je da nastavim dobro da treniram, da Crvena zvezda pobeđuje dok sam ovde, a ako negde odem, i posle toga. Verujem da će ovo biti obostrana korist.

Sa Anom Bjelicom, mnoge stvari u Banka Poštanska štedionica Super ligi za odbojkašice, više neće izgledati isto. Na radost pristalica crveno – belih naravno.

 

7 Responses

  1. Au, sta ce na ovo da kaze Vizura 🙂

  2. Tacno, sta ce menadzersko direktorski tandem da kaze na ovo. Mozda se stari korektor vrati na svoje mesto. Bilo bi zanimljivo. I mozda pomalo smesno. Videcemo

  3. Ceka se da odreaguje King of Volleyball

  4. Mozda ce da dovede Messija. Nije bitno, samo da je zvucnije ime!

  5. Pustite njih da oni uzivaju u svojoj prici i svom svetu. Svaka cast Zvezdi, svaka cast Ani (Bjelici naravno), titula je sada blize, ako ostane do kraja naravno.

Comments are closed.