Aktuelnosti

BANKA POŠTANSKA ŠTEDIONICA JOŠ ČETIRI GODINE

Malo je ljudi koji veruju u Deda Mraza, ali u neku ruku se tako može nazvati predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica mr. Bojan Kekić. Naime, čovek koji je u ime pomenutog giganta pre malo više od godinu dana potpisao ugovor o generalnom sponzorstvu sa Odbojkaškim savezom Srbije, na svečanosti povodom završetka još jedne uspešne odbojkaške godine, rekao je sledeće:

– Uskoro ćemo potpisati novi ugovor, ali on neće biti kao do sada, na jednu, već na četiri godine. Želimo da nastavimo uspešnu saradnju sa Odbojkaškim savezom Srbije, a bilo je izuzetno prijatno gledati kako se ime Banke Poštanska štedionica, ispisano ćirilicom, nalazi na dresovima naših devojaka koje su u Japanu osvojile planetu. I ne samo to, u novom trenažnom odbojkaškom centru, koji je u planu da se gradi, rezervisali smo jedan lokal za našu poslovnicu.

Podsećanja radi, osim generalnog sponzora OSS, Banka Poštanska štedionica je na sebe preuzela i sve troškove službenih lica na utakmicana Super, Prve i Prve B lige, kao i svih tursnira u okviru bič volej šampionata. Sa čvrstom saradnjom na još četiri godine, Odbojkaški savez Srbije imaće još više razloga za zadovoljstvo.

6 Responses

  1. Bravo OSS bravo za Postansku stedionicu, svaka cas i jednima i drugima

  2. Cestitke velikim ljudima na velikoj saradnji.
    A hoce RTS da prenosi neku utakmicu u 2019.???

  3. Moram da otvorim racun u BPS, jer volim odbojku pre svega

  4. Nesto cesto Gajic prica o tom trenaznom centru, a jos ni lokaciju izgleda niste dobili.
    Inace za Banku PS svaka cast, vrhunski potez.

  5. Vidi se da je ovaj Kekic pravi gospodin, svaka cast na sponzorstvu.

Comments are closed.