Aktuelnosti

NAJBOLJE IZ SRBIJE

Nekako po tradiciji, u Odbojkaškom savezu Srbije već godina,a sa nestrpljenjem iščekuju kraj godine i sumiranje rezultata. Tako je bilo i na „zalasku“ 2018. gde se jedan deo velike odbojkaške porodice okupio kako bi se proglasili naupsšeniji pojedinci i podelile nagrade najzaslužnijima. Mnogi, zbog obaveza nisu mogli da prisustvuju dodeli nagrada, ali su se putem vido poruke obratili i zahvalili na ukazanoj časti i istakli da je to priznanje samo motiv više za još bolji rad.

Najbolji trener je Zoran Terzić, najbolja igračica Tijana Bošković, a igrač Uroš Kovačević. Njihovi naslednici bi trebalo da budu najperspektivniji, a to su Sara Carić i Luka Tadić. U bič voleju nije bilo nedoumica, jer su Gorana Mrđan i Aleksandra Aleksić, odnosno Stefan Basta i Lazar Kolarić bili bez premca.

Specijalnu plaketu OSS za dugogodišnju uspešnu saradnju primio je i predednik Odbojkaškog saveza Republike SRPSKE Milutin Popović.

Boki i GajaInače, ovoj proslavi su prisustvovali i prvi čovek evropske odbojke Aleksandar Boričić, čelnici Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković, Đorđe Višacki i Žarko Zečević, predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek, ambasador Japana u Beogradu Đunići Marujama, bivši reprezentativci Slobodan Boškan, Vasa Mijić, Andrija Gerić, Vladimir Batez, Đula Mešter, Maja Simanić, predstavnici drugih Saveza…

13 Responses

 1. Luka Tadic ?!?!?!?
  Ko je njega progurao, kad nije igrao u postavi juniorske, kako vas nije sramota.
  Jel to zato sto je iz Zvezde.
  Sta je sa Kovacem, Skakicem???

 2. Mislio sam da je greska, Luka Tadic.?
  Da li onaj ko je o tome odlucivao zna da ima bar deset igraca koji su to zasluzili pre njega.
  Zasto ste nekorektni prema njima, a i prema.njemu

 3. Luka Tadic
  To mora da je bilo iznenadjenje za sve, pa i za njega samog

 4. Niste fer prema Davidu Kovacu, Stefanu Skakicu, Stanislavu Paunovicu, Ivanu Markovicu, Stefanu Negicu… Oni su igrali celo leto za reprezentaciju.

 5. Luka je dobar decko, ali nije zasluzio ovo priznanje. To zna i on sam verovatno. Pitanje je ko ga je i zasto doveo u ovakvu situaciju.

 6. Saglasan sam sa svim nagradama, bravo za nagradjene, Terzicu majstore.

 7. Iskreno se nadam da ce Luka da dokaze da zasluzuje ovo priznanje, iako ga nije zasluzio.

 8. A zasto nagradjeni ne mogu da dodju da uzmu svoje nagrade, valjda im nije problem da dodju na jedan dan. Kako jedan nagradjeni moze da dodje iz Turske, a drugi ne moze, jel moze neko da mi objasni.

 9. Sara Caric jeste perspektiva nase odbojke i trenutno najbolja mlada odbojkasica.
  Sto se ne bi moglo reci za neko drugo resenje. Mislim da sam jasan.

Comments are closed.