Aktuelnosti

BANKA PŠ NOVI GENERALNI SPONZOR

Pre nepuna tri meseca Banka Poštanska štedionica postala je sponzor svih saveznih liga u Srbiji. Čak 68 klubova Super, Prve i Prve B lige, od tog momenta „lišeni“ su obaveza plaćanja sudija i službenih lica. bila je to vest koja je sve obradovala. Ali iz tadašnjih izjava predsednika OSS Zorana Gajića i predsednika Izvršnog odbora Banke Poštanske štedionice Bojana Kekića, moglo se zaključiti da su velike šanse da bude još dobrih vesti.

One su usledile prilikom sumiranja uspešne 2017. godine, kada je objavljeno da će Banka Poštanska štedionica biti novi generalni sponzor Odbojkaškog saveza Srbije. Zadovoljstvo nisu krili ni jedni ni drugi.

– Još kada smo potpisivali ugovor o sponzorstvu svih saveznih liga, osećali smo da će sadarvnja biti jača i bolja. Mi kao banka funkcionišemo po principu – poštovanje i poverenje i za ovih par meseci smo prepoznali da su naši kapaciteti znatno veći, a kada nam se ukazala šansa da budemo generalni sponzori više nego uspešnog Odbojkaškog saveza Srbije, rado smo se obavezali. Verujem da mi kao domaća banka, sa brendom koji nosi Odbojkaški savez Srbije, kao zdrava organizacija, možemo dosta, a uz slogan kojim se završava ova godina, „Delimo uspeh sa vama“, dala nam je punu orjentaciju da postanemo generalni sponzori rkao je Bojan Kekić.

Lep novogodišnji poklon, nema šta, sa obe strane. Na ukazanom poverenju se zahvalio Zoran Gajić.

– Ovo je vrlo bitno za funkcionisanje Odbojkaškog saveza Srbije i to je, ako se tako može reći, glavna vest. Dobili smo novog generalnog sponzora, još jedno veliko hvala za Banku Poštanske štedionice, koja je u nama prepoznala dobre partnere i saradnike, koja, po njihovom sloganu, ima prema nama i poštovanje i poverenje, koje ćemo se mi truditi da u potpunosti opravdamo.

1 Responses

  1. Vip je bio sjajan. Voleo bih kada bi ih Banka Postanske stedionice premasila. Za dobro srpske odbojke.

Comments are closed.