Aktuelnosti

OSS I VIP – PRIJATELJI ZAUVEK

Deset godina trajala je saradnja dva giganta, Odbojkaškog saveza Srbije i kompanije Vip mobil. Sa istekom poslednjih dana 2017. godine, ona se završava, putevi se razilaze, ali ostaje i te kako vidljivi rezultati zajedničkog rada. Zato je poslednje „zajedničko obraćanje“ imalo i malo emotivnu „notu“, a specijalno priznanje OSS će sigurno imati posebno mesto u prostorijama Vip – a.

– Moram da istaknem, iako sam na funkciji predsednika Odbojkaškog saveza Srbije malo više od godinu dana, da odavno pratim koliki je značaj odnosa koji je postojao sa kompanijom Vip mobil. Sa sigurnošću tvrdim, da rezultati koji su napravljeni ne bi bili u toj meri da nije postojala njihova pomoć. Njihova poslovna politika je sada usmerena u nekom drugom pravcu, mi im na tom putu želimo sve najbolje. Odnos koji smo izgradili ostaje zauvek – rekao je Zoran Gajić, predsednik OSS.

Za četiri godine koliko je generalni direktor kompanije Vip mobil, Dejan Turk se uverio u ogromnu ljubav koja se u Srbiji posvećuje odbojci i radovao se mnogim uspesima svih naših nacionalnih selekcija.

– Naša saradnja nije obična, naša saradnja je preko 100 medalja, mnoštvo titula, veliki broj organizovanih bič volej turnira i ogroman broj dece koji je učestvovao u školi odbojke. Više nismo sponzori Odbojkaškog saveza Srbije, ali svi zaposleni u kompaniji Vip mobil će uvek biti verni navijači svih odbojkaških selekcija u Srbiji.

Priznanje, više trofej, sigurno će imati posebno mesto u vitrinama kancelarija mobilnog operatera, koji će ih uvek podsećati na vreme druženja sa Odbojkaškim savezom Srbije.