Više od igre

BOJANA MILENKOVIĆ: IZ HAMAMACUA IPAK SA OSMEHOM

Sa istog mesta na kom sedi na fotografiji, pre nešto manje od godinu dana, u susretu protiv Portorika, Bojana Milenković se zaletela, skočila i prilikom doskoka uhvatila za koleno sa bolnom grimasom na licu. Odmah se znalo da se radi o težoj povredi, a narednih osam meseci se najpre oporavljala posle operacije prednjih ukrštenih ligamenata, a onda polako “vraćala” na teren.

Život često smisli čudne puteve i sitacije, a naša reprezentativka je prvi put posle pomenutih događaja, značajnije vreme provela na terenu upravo u istoj dvorani gde joj se desio neprijatan događaj. Posle meča sa Holandijom želela je da ima fotografiju za uspomenu.

PuertoRicanplayerscometocomforttheinjuredSerbplayerBojanaMilenkovic– Bilo i nikad se nikom ne ponovilo. Koliko puta mi je samo taj film prolazio kroz glavu,.. Znam kako sam se osećala sve vreme dok sam polako, pa sve jače radila na svom povratku na teren. Desio se eto, čudan splet okolnosti pa da sve opet krene sa mesta gde sam u neku ruku stala prošle godine.

Nije bilo Portorikanki da je grle posle meča i požele brz oporavak, ali su je grlile njene saigračice posle pobede nad Holandijom, gde je ona dala veliki udeo.

– Pamtiću svakako i ovaj meč, jako dobro smo igrale i ostvarile veliku pobedu. Drago mi je i zbog moje igre. Želela sam da imam fotografiju kako iz Hamamacua ipak odlazim nasmejana.