Aktuelnosti

BONIĆEV POVRATAK U POŽAREVAC

Jedno od prijatnijih iznenađenja tek završekog šampionata, ekipa Mladog radnika, ekspresno je izgleda počela da se priprema za novu sezonu. Prvi, ali jako bitan korak, napravili su dovođenjem Dragana Bonića za trenera. Ustvari, za relativno mladog, ali iskusnog stručnjaka, koji je potpisao dvogodišnji ugovor, ovo je povratak u klub kome je već dao dosta i kao igrač i kao trener.

-Sve ukupno desetak jako lepih sezona. Požarevac je moj grad i nema ništa lepše nego raditi u svojoj sredini. Zahvalio bih se pre svih predsedniku kluba, Draganu Markoviću, koji mi je ponudio saradnju, a onda i svima ostalima koji su bili za moj povratak. Mladi radnik je u prošloj sezoni napravio sjajne rezultate i to nije prvi put. Ono što nedostaje Požarevcu kao gradu odbojke, koji iza sebe ima dugu istoriju, jeste bar jedan trofej, bilo koji. Potrudićemo se da napravimo sve kako bi i do toga došli. Imamo ambicioznu upravu kluba, dobar igrački kadar, a uz par pojačanja nije nerealno praviti velike planove. Očekuje nas veliki rad, ali od njega nikad nismo bežali – rekao je novi trener Mladog radnika.

Što se tiče njegovog prethodnika, Ivice Jevtića, koji je tim doveo do polufinala plej – ofa, razgovori slede. I on je dete Požarevca i Mladog radnika i sigurno će mu biti ponuđeno neko trenersko mesto u klubu, kako bi bez opterećenja, koje je svakako imao u debitantskoj sezoni, nastavio da se razvija u pravom smeru.