Aktuelnosti

BORIČIĆ PODRŽAO GRBIĆA

Povodom Izborne skupštine Odbojkaškog saveza Srbije za Predsednika Saveza, želim da obavestim odbojkašku javnost da oba kandidata, i Vladimir Grbić i Zoran Gajić, zaslužuju poštovanje i ugled za doprinos koji su dali za razvoj naše organizacije i postizanje sjajnih rezultata.

Trenutno je Odbojkaški savez Srbije svrstan u šest najvažnijih saveza sveta.

Ipak, moram da istaknem da u ovom trenutku, Vladimir Grbić ima moju punu podršku zbog toga što je osam godina proveo na mestu potpredsednika Saveza, upoznao kako uspešan Savez funkcioniše i sam dao veliki doprinos u osvajanju velikih trofeja, a posebno u osvajanju prve evropske medalje u odbojci na pesku.

To iskustvo i osam godina provedenih u Savezu mu u ovom trenutku daje veliku prednost i nadam se, da će sa svojim saradnicima, ukoliko bude izabran, još više unaprediti rad Odbojkaškog saveza i omogućiti još bolje uslove svim igračima i igračicama.

Aleksandar Boričić

4 Responses

  1. Ovo neće na dobro izaći. Vanja toliko želi predsedničku fotelju da više ne bira sredstva da do nje dođe. Zloupotrebljava svoju trenutnu funkciju da bi lobirao za sebe. Retorika o Kosovu je toliko puta viđena kod naših političara da je više besmisleno hvatati se za to, a ni reči o planu i programu za Savez.
    Čak ide dotle da je počeo da izmišlja kojekakve afere o Gajiću i da ga ogovora iza leđa, što je totano jadno i bedno. Pogotovu jer je to čovek koji ga je stvorio kao igrača.
    Što se Boričića tiče – on je prvo podržao Gaju, da bi zatim nakon Vanjinog odlaska u Luksemburg naprasno promenio mišljenje. Pametnom dosta.
    Ovi izbori će dokrajčiti OSS.

  2. Lalos,
    delimicno se slazem sa tobom, a ne bih voleo da je tvoja poslednja recenica u pravu. Vanja se samo mozda malo vise napalio, mozda ga nosi isti onaj zar kao kada je na terenu bio. Mozda mu treba dati sansu, ali da li u ovom momentu. Mnogo je nejasnoca. To sto je Boricic za njega, u redu, mada njegov glas nije na Skupstini. Ali on tako misli treba postovati. Ali igraci su za Gajica.

Comments are closed.