Aktuelnosti

BORIČIĆEVA ČESTITKA GOLIJANINU

Povodom osvajanja srebrne medalje ženske reprezentacije Srbije na nedavno završenim Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, predsednik Evropske odbojkaške konefedercije, Aleksandar Boričić, poslao je čestitku prvom čoveku Odbojkaškog saveza Srbije, Nenadu Golijaninu. U njoj se kaže:

Dragi predsedniče, dragi Nenade,

u ime Administrativnog Borda CEV, ponosno Vam pišem da bih čestitao ženskoj seniorskoj reprezentaciji Srbije osvajanje srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Riju.

11
Veliki i značajan dan za Srbiju je osvajanje prve, istorijske srebrne olimpijske medalje u ženskoj odbojci. Želimo da čestitamo igračicama, stručnom štabu, zvaničnicima i svima ostalima koji su deo ovog istorijskog uspeha, kao i da se zahvalimo zaposlenima u Vašem Savezu na njihovom predanom radu i posvećenosti.
Cela odbojkaška Evropa je ponosna na srpske devojke i mi se iskreno nadamo da će ovaj uspeh doprineti daljem razvoju našeg voljenog sporta na “starom kontinentu”.
Želimo Vam mnogo uspeha u sledećim akcijama i ne sumnjamo da ćete nastaviti da negujete i dajete svetu buduće odbojkaške asove.

Srdačno,
Aleksandar Boričić
predsednik CEV

39a