Odbojka na pesku Više od igre

DOGOVOR ZLATNIH NA “ŠARKU”

Već skoro dve decenije su tereni kod kafea “Šark” na Adi Ciganliji mesto gde se igra najbolja odbojka na pesku u Beogradu. Mnogo turnira je odigrano na tom mestu, a posle nekoliko sezona bič volej se “vratio kući”, pa je upravo tu odigrano šesto takmičenje Banka Poštanska štedionica lige.

Sve takmičeare je ugostio zlatni vaterpolista Filip Filipović, kome su takođe zlatni, Zoran Gajić, Ivan Miljković i Đula Mešter, sada u funkciji česlina OSS, čestitali na rezultatima koje je postigao sa svojim saigračima, ali i zahvalili na tone što je izašao u susret i “Šark” terene dao u funkciju najboljima.

-Možda ima funkcionalnijih terena, ali ovaj je najlepši i sigurno na najboljoj mogućoj poziciji. Mnogo hladovine od drveća je ono što je u nekim momentima bilo preko potrebno igračima i igračicama. U Filipu Filipoviću smo imali sjajnog domaćina, razgovarali smo već da se i turniri u budućnosti igraju na istom mestu. On je vrhunski sportista, njegova supruga Sanja je bila juniorska reprezentaivka u odbojci, razumeju ono što nam treba, i to smo i imali. Bilo je lepo videti mnoge odbojkaše i odbojkašice proteklih dana koje je u neku ruku spojio upravo “Šark” – rekao je Đula Mešter potpredsednik OSS zadužen upravo za odbojku na pesku.