Aktuelnosti

EP PIONIRA: POBEDA SELEKTORU NA DAR

Vrlo brzo su se najbolji pioniri naše zemlje oporavili od pomalo čudnog poraza od Austrije i osvojili prve bodove na Evropskom šampionatu u Albaniji. „Stradala“ je selekcija Češke, posle samo tri seta i igre koja je bila baš onakva kakvu je od svojih momaka tražio selektor Strahinja Kozić. Oni su mu ovom pobedom na najbolji način čestitali rođendan, a na kraju meča i izmamili osmeh pošto su mu otpevali slavljeničku pesmu.

„Klinci“ su delovali vrlo raspoloženo, bili su prilično precizni, malo su grešili, osim u servisu, a blokovima su rešavali dosta toga. U Pravom momentu su dodali gas, a to je bilo kada su serijom od pet uzastopnih poena zaostatak od jednog poena pretvorili u dobijen prvi set. Tada je sve bilo lakše, pomogli su im malo i Česi koji jednostavno nisu imali rešenje za momke iz Srbije. Pobeda je proslavljena kako dolikuje, ali ne previše dugo, ima još da se igra.

Bilo je to ono što je srpskim pionirima trebalo, a sada sve deluje drugačije. Ostaje samo da nastave da igraju dobro, da se bore, a nagrada će doći. Možda već u duelu trećeg kola protiv Poljske.

Statistika Srbija Ceska