Aktuelnosti

GAJIĆ ZA PREDSEDNIKA, MILJKOVIĆ POTPREDSEDNIK

Protivkandidat Vladimiru Grbiću na izborima za novog predsednika Odbojkaškog saveza Srbije, biće Zoran Gajić. Juče je Okružni odbojkaški savez Valjeva predložio Zorana Gajića, tako da se on uključio u trku za prvog čoveka najtrofejnijeg Saveza u našoj zemlji. Tim povodom je rekao:

– Na nagovog mnogobrojnih odbojkaških ljudi, koji su izrazili poverenje u mene, prihvatio sam da se kandidujem za mesto predsednika Odbojkaškog saveza Srbije. Posebna mi je čast što me je dva puta lično zvao gospodin Aleksandar Boričić u povodu predstojećih izbora, što sam shvatio kao podršku i njegovu brigu za srpsku odbojku – rekao je Zoran Gajić.

Ime našeg najtrofejnijeg stručnjaka se od starta pominjalo, ali do danas on se nije oglašavao po tom pitanju, a kako je sam govorio, niko ga nije zvao, pa nije imalo ni razloga.

– Mnogo je bilo onih koji su me tada zvali, ali je sve bilo sporadično i ništa konkretno, pa nisam tome mnogo pridavao važnosti. Ali kada sam video sada da je to postalo masovno i da me podržava puno ljudi, prihvatio sam. Pravim plan i program koji ću u narednom periodu prezentovati. Smatram ovo velikom odgovornošću, jer je Aleksandar Boričić napravio Savez koji je izuzetan i priznat u celom svetu, a to treba nastaviti u budućnosti. Siguran sam da mogu tako nešto da uradim.

A onda je Zoran Gajić otkrio i jednu ekskluzivnu informaciju:

– Plan je da prvi potpredesdnik bude Ivan Miljković, sa kojim sam razgovarao i on je prihvatio takvu ideju.

 

3 Responses

  1. Kako se samo nadjoste, dva velikana.

Comments are closed.